Fördelar med bilfoliering

Med egen produktion säkerställs att materialet är av perfekt passform och kvalitet för ändamålet.

Helfoliering

Helfoliering innebär att vi klär om hela utsidan av ert fordon till önskad färg. Denna metod ger er möjligheten att byta färg på ert fordon till något som passar er eller ert företag. Detta kallas även wrapping och hjälper bilen att få ett nytt ansikte utåt!

Fördelen med helfoliering jämfört med lackering är att den är mer kostnadseffektiv och att originallackeringen skyddas mot skador. Detta gör även att originalfärgen enkelt kan återfås, exempelvis vid försäljning av fordonet.

Delfoliering

Till skillnad från helfoliering där hela fordonet folieras innebär delfoliering att inte hela, men stora partier av fordonet kläs in i önskad färg tillsammans med er logotyp. Detta passar perfekt för bland annat företag med två färgprofiler. Att kombinera en delfoliering, även kallat halvfoliering, med att klistra på sin logotyp kan vara ett effektivt sätt att kommunicera sitt varumärke på vägarna.

Vi hjälper till med allt från design till utförande för att ge ert fordon extra slagkraftig reklam. Även baksidan av fordonet kan användas som en reklamtavla för att få ut er kommunikation till potentiella kunder. En så kallad superback får andra trafikanter att få upp ögonen för ert företag. Tänk bara på hur många gånger ni har suttit i bilkö i Göteborg och stirrat på baksidan av en bil!

Fordonsdekor

Fordonsdekor är ett smidigt sätt att sprida bland annat företagsnamn, logotyp och kontaktuppgifter via ert fordon. Genom en process som kallas striping trycks önskade dekaler eller motiv upp för att få ut ert budskap. Med vår stora erfarenhet av arbeten med större fordon såsom lastbilar och bussar, kan Fordonsprofil hjälpa företag med alla typer av fordon, från personbilar till större lastbilar.

Denna typ av tjänst passar om ni på ett enkelt och effektivt sätt vill visa upp ert företag på vägarna, både i Göteborg men också vart fordonet än åker. Jämfört med andra typer av marknadsföring är detta en engångskostnad som kommer gynna ert företag på lång sikt!

Fordonsflotta

Har ni haft tankar eller funderingar på att förändra utseendet på ett stort antal av era fordon? Oavsett vilken typ av folieringstjänst ni är ute efter tar vi oss an alla storlekar på fordonsflottor. Vi på Fordonsprofil har alla möjligheter och förutsättningar för att hjälpa er göra denna omvandling möjlig! Vi har tagit oss an många typer av dessa uppdrag och vårt mål är att denna process ska bli så smidig som möjligt för er.

Genom vår anpassningsförmåga effektiviserar vi vårt arbete genom att utgå efter era behov och minimera tiden då fordonen står still. Utöver arbetet för själva folieringen ingår även planering inför hela uppdraget i tjänsten. Syftet med planeringen är att koordinera så att ingen tid går till spillo och att hela tiden effektivisera arbetet, exempelvis genom att ta in en bil per dag från fordonsflottan.

Reflexdekor

Vi jobbar med alla typer av fordon som är i behov av att synas lite extra, exempelvis vägarbets- och utryckningsfordon. Dessa typer av reflexdekor eller reflexfolier designas oftast som ett schackmönster och har som egenskap att reflektera ljus från andra fordon. Syftet med reflexdekor är att uppfylla trafikverkets krav på “säker väg” som innebär att arbetare vid vägar ska kunna utföra sitt jobb på ett säkert sätt.

Superback/Superback Light

Använd baksidan på din bil för att kommunicera ut ditt budskap. Vid Superback används hela baksidan för en specifik kampanj. Vid Superback Light används delar av fordonets baksida för utbytbara kampanjer.

Denna ytan kan bytas ut löpande under året i samband med era kampanjer. Förslagsvis kan man sälja in en säsongsbetonad produkt eller tjänst, använda fordonet som platsannons och nå ut med budskapet att ni söker fler duktiga medarbetare. Fordonet kan vara en del i er kommunikationsstrategi för att väcka intresse för potentiella kunder, leverantörer eller medarbetare.

Traxx – Ramsystem för utbytbara kampanjer

Med Traxx kan du använda flexibiliteten i dina fordon till att utöka dina kampanjer till en bråkdel av kostnaden för traditionella medier. Traxx är ett internationellt patenterat ramsystem designat för att kunna byta reklamkampanjer på lastbilar och släp snabbt och enkelt.

Det är kostnadseffektivt och tar inte lång tid. Med Traxx blir det möjligt att byta 50 kvm grafik på en skåpbil på mindre än 15 minuter. Alla Traxx-system använder samma Traxx-Keder, som är en ram som är fäst vid kanten på vepan. Ramen gör att uppsättning och borttagning av grafik blir betydligt snabbare och enklare än något annat konkurrerande system.

Övrig foliering

Vi på Fordonsprofil är måna om att sätta vår kunds önskan och behov i fokus genom att alltid vara anpassningsbara, leverera god kvalité och skapa ett förtroende hos kunden för det vi gör. En självklarhet för oss är därför att kunna erbjuda det där lilla extra.

Förutom att vi utför foliering på bilar, bussar och lastbilar erbjuder vi även foliering på andra typer av fordon och objekt som exempelvis gokarts, jetski, båtar, golfbilar, motorcyklar och skyltfönster.

Skulle du ha några funderingar kring ifall just ditt fordon eller objekt går att foliera hos oss, så tveka inte på att höra av dig! Här försöker vi se till att hjälpa er med just ert specifika föremål på bästa möjliga sätt. Inte nog med att vi tar oss an olika typer av fordon, vi erbjuder också tilläggstjänster såsom att utföra jobbet på plats hos kunder, exempelvis bilhallar, vilket innebär att ni kan få ut era fordon direkt med färdig foliering när de hämtas ut från bilhallen.

Besök oss

Fordonsprofil ®

Fordonsprofil är en del av IVAB (Information Väst AB) som erbjuder monteringslösningar för utomhusreklam.

Copyright 2019 © All rights Reserved

Våra uppdrag