Om Fordonsprofil

Fordonsprofil är ett modernt serviceföretag som fokuserar på utomhusreklam och kreativ foliering av fordon. Vår vision är att kunna erbjuda våra kunder kvalitativ fordonsdekor för att hjälpa bolag att stärka sin synlighet och varumärkesnärvaro på vägarna. Med certifierade specialister inom foliering, bildekor och lastbilsreklam kan vi skapa relevant och varumärkesstärkande utomhusreklam. Reklam som känns, med ett gediget mervärde!

Hos oss på Fordonsprofil hittar du en bredd av tjänster inom varumärkesprofilering, fordonsdekor och utomhusannonsering. Vi har ett dedikerat och kundfokuserat team av kreativa designers, engagerade kundrådgivare och erfarna montörer – alla med fokus att maximera din synlighet utomhus och på vägarna. 

Kan vi hjälpa dig med din synlighet?
Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

AAA logga fordonstrafik
ivab logga

Fordonsprofil ingår i Information Väst AB (IVAB) som startade 1980 av Bosse Berg. Hans vision var att kunna erbjuda professionella monteringslösningar för utomhusreklam med ett lokalt fokus och stor kunskap. Initialt arbetade IVAB med stortavlor för livsmedelshandeln sk easy ads. Tjänteportföljen utvecklade sig snabbt till trafikreklam och 2010 började bolaget arbeta med ett större fokus på foliering och bildekor.  

Idag har IVAB 14 anställda och drivs som ett familjeföretag, där dottern Linda Lavi idag är VD för bolaget och sonen Jonas Berg arbetar som montör och operativt ansvarig. Bosse själv gick i pension 2019 men sitter fortfarande kvar i styrelsen. 

Vårt team

Gadi Lavi IVAB Fordonsprofil

Gad Lavi

PRODUKTION /DESIGN /MONTAGEANSVARIG

Robert Ruonala

VD/ försäljning

Gisela Berg IVAB Fordonsprofil

Gisela Berg

ADMINISTRATION

Besök oss

Fordonsprofil ®

Fordonsprofil är en del av IVAB (Information Väst AB) som erbjuder monteringslösningar för utomhusreklam.

Copyright 2019 © All rights Reserved