Effektiv lastbilsreklam

Kunder & Case

Prevex black friday fordonsprofil traxx framifrån

traxx kunder och case

Dahl

Dahl är Göteborgarnas bageri sedan 1935. Bageriet levererar färskt bröd och bakverk till 160 butiker i Göteborgsområdet, 365 dagar om året. 

Dahls Bageri grundades 1935 av Folke Dahl och företaget drivs än idag av familjen. Konditorimästare Dahl var en pionjär i sitt slag och andan att bryta ny mark lever vidare innanför väggarna på bageriet än idag.

Dahl bageri Traxx
Tingstad Traxx

traxx kunder och case

Tingstad

Tingstad är marknadsledande företagsleverantör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning inom de flesta branscher. Sedan 1959 har de hjälpt stora och små bolag med starkt fokus en modern logistiklösning.

traxx kunder och case

Prevex

Prevex är en järnhandel för proffs. Genom att profilera deras lastbilar med Traxx lastbilsreklam kan de på ett enkelt,  kostnadseffektivt och flexibelt sätt nå till både nuvarande och potentiella kunder med aktuella budskap.

Prevex black friday fordonsprofil traxx från sidan
Lindome flytt Traxx

traxx kunder och case

Lindome flytt

Lindome flytt är en familjeägd flyttfirma i Göteborg sedan 1974. Lindome utför alla typer av flyttuppdrag, stora som små åt privatpersoner och företag. De bedriver även terminalverksamhet med magasinering i utkanten av Göteborg.

Våra kunder

AAA logga fordonstrafik

Besök oss

Fordonsprofil ®

Fordonsprofil är en del av IVAB (Information Väst AB) som erbjuder monteringslösningar för utomhusreklam.

 

Copyright 2019 © All rights Reserved