foliering av fordonsflotta

Fordonsflotta

Foliera flera fordon

Funderar ni på att förändra fordonsdekoren och utseendet på ett stort antal av era fordon? Skapa en större synlighet för ert varumärke genom att marknadsföra produkter eller tjänster på en yta ni redan äger? Omvandla en relativt intetsägande yta till en stark marknadsförings-kanal på ett kostnadseffektivt sätt? Då kan foliering av en flotta vara en perfekt lösning!

Maximera ytan du redan äger!

Genom att foliera din fordonsflotta kan du maximera annonseringsytan på dina fordon. Hos oss hittar du specialister inom foliering som ser till att din fordonsflotta och ditt företags synlighet optimeras. Vi har även kunniga designers som kan hjälpa till med designarbetet.

Brixly bilfoliering fordonsflotta fordonsprofil

Foliera en fordonsflotta

Vi på Fordonsprofil har gedigen erfarenhet av att foliera kunders fordonsflottor. Vi arbetar med små-, mellan och storbolag med foliering,  alltifrån dekaler, loggor till hel- och delfoliering etc. Oavsett storlek på era fordon kan vi hitta en lösning inom foliering som passar just er. Vi kan även foliera både släp och lastbilar.

Traxx
lastbilsreklam

Har du behov av att ha återkommande budskap på dina lastbilar? Då kan vår lastbilstjänst Traxx vara ett alternativ. Utomhus-reklam när den är som allra bäst! 

Läs mer om Traxx kan vara något för er här!

Michelin Traxx lastbilsreklam

Folieringspaket för flera fordon

I vårt folieringspaket ingår självklart planering och koordinering av arbetet. Planeringen ser till att effektivisera tiden för att kunna hålla kostnaderna nere och maximera effekten av arbetet.

 

Kontakta oss för offert

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom 24 timmar. 

AAA logga fordonstrafik

Besök oss

Fordonsprofil ®

Fordonsprofil är en del av IVAB (Information Väst AB) som erbjuder monteringslösningar för utomhusreklam.

 

Copyright 2019 © All rights Reserved