effektiv företagsexponering

Foliering och Dekor

Våra tjänster

bildekor fordonsprofil för ekonomistyrning

DEKOR & BILDEKOR ___________

Med bildekor kan vi hjälpa dig trycka ditt företagsnamn, logga och kontaktuppgifter på din företagsbil och låta ditt fordon bli en slagkraftig del av din marknadsföring.

delfoliering fordonsprofil

DELFOLIERING ___________

Delfoliering innebär att större partier av ditt fordon kläs in i önskad färg tillsammans med logotyp. Detta passar perfekt för bland annat företag med två färgprofiler.

Fordonsflotta Fordonsprofil

FORDONSFLOTTA _________

Funderar du på att skapa mer synlighet för ditt företag genom att förändra utseendet på ett stort antal av dina fordon? Då kan foliering av er fordonsflotta vara en perfekt lösning!

cellink fordonsprofil

FOLIERING LOGGA ___________

Genom att foliera en logga på er företagsbil skapar ni en effektiv marknadsföringskanal på yta ni redan äger. Vi på Fordonsprofil har stor erfarenhet av att skapa en tydlig avsändare på ditt fordon.

reflexdekor fordonsprofil

REFLEXDEKOR ___________

Med reflexfoliering skapar ni större synlighet för ert utryckningsfordon på vägarna. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med foliering av reflexdekor. Kontakta oss för en offert!

Bofint superback foliering fordonsprofil

SUPERBACK _________

Baksidan av ett fordon är en outnyttjad kampanjyta. Superback-foliering handlar om att använda bilens baksida för att kommunicera kampanjer eller varumärkesdrivna annonser på.

HELFOLIERING för KINNARPS

HELFOLIERING
av fordon __________

Genom att helfoliera ditt fordon kan du byta färg på din bil till något som passar ert företag.  Helfoliering innebär att vi klär om hela utsidan av bilen till önskad färg sk. carwrapping.

tillfälliga budskap fordonsprofil västtrafik

TILLFÄLLIGA BUDSKAP ___________

Behöver du skyltmaterial till ett event, jubileum eller en butik? Då kan foliering va ett bra alternativ. Vi folierar tillfälliga budskap och kan anpassa folieringsdekoren till dina behov, stora som små.

helfoliering fordonsprofil grön bil

FOLIERING VID BILSKADOR ___________

Behöver du foliera din företagsbil efter en krockskada? Vi samarbetar med de flesta av de stora försäkringsbolagen och kan ta hand om din bildekor efter en skada.

foliering tåg kollektivtrafiken fordonsprofil västtågen

FOLIERING KOLLEKTIVTRAFIKEN __________

Att synas på spåret och på vägarna är viktigt. Vi på Fordonsprofil har mångårig erfarenhet av arbete på spårområde och foliering av just kollektivtrafiken.

gokart foliering fordonsprofil

ÖVRIG FOLIERING FORDON & LOKAL ___________

Funderar du på att foliera din mc, lastbil, jetski eller kanske golfbil? Självklart erbjuder vi foliering av andra typer av fordon. Vi hittar den bästa folieringslösningen för ditt fordon eller din lokal.

Prevex Traxx Fordonsprofil

TRAXX LASTBILSREKLAM ___________

Med Traxx lastbilsreklam får du en världsledande teknik som gör det snabbt och enkelt att byta utseende och reklambudskap på lastbilar, skåpbilar och släpvagnar! 

Hur kan vi kan hjälpa dig!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och ser hur vi kan hjälpa dig med din synlighet!

AAA logga fordonstrafik

Besök oss

Fordonsprofil ®

Fordonsprofil är en del av IVAB (Information Väst AB) som erbjuder monteringslösningar för utomhusreklam.

 

Copyright 2019 © All rights Reserved