effektiv företagsexponering

Dekor & Bildekor

Vad är bildekor?

Bildekor innebär att vi trycker ditt företagsnamn, logga och kontaktuppgifter på din företagsbil så att  ditt fordon blir en synlig och slagkraftig del av din marknadsföring.

Bildekor kan användas på alla typer av fordon och ger en effektiv företagsexponering. Bilreklam när den är som allra bäst!

En värld av affärs- möjligheter

Att foliera en bil kan skapa otroliga affärsmöjligheter och göra reklam för ditt bolag med en yta du redan äger. Delfoliering är ett perfekt sätt att med små medel bygga ditt varumärke.

Lång erfarenhet och kunniga specialister

Med över 10 års erfarenhet av att trycka bildekaler till företag har vi på Fordonsprofil kunskap, kreativitet och erfarenhet att hjälpa ditt företag att synas maximalt och utnyttja de resurser ni redan har.

Vi har kunniga och erfarna designers och specialister inom bildekor som kan hjälpa dig hitta den ultimata lösningen för din synlighet.

 

Pris för bildekor

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom 24 timmar med offert för din nästa bildekor. 

cellink fordonsprofil

Bilreklam när den är som allra bäst!

Genom åren har vi hjälpt hundratals företag att synas bättre på vägarna genom att utnyttja deras fordonsyta maximalt. Vi har stor erfarenhet av alla typer av fordon såsom bilar, lastbilar, tåg och bussar.

Bildekor är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag på vägarna. Bildekor kallas även för stripning, vilket innebär att vi trycker dekaler och motiv på de önskade ytorna av ert fordon.

AAA logga fordonstrafik

Besök oss

Fordonsprofil ®

Fordonsprofil är en del av IVAB (Information Väst AB) som erbjuder monteringslösningar för utomhusreklam.

 

Copyright 2019 © All rights Reserved