en kreativ förändring

Helfoliering

Vad är helfoliering?

Är du på jakt efter att förändra utseendet på din företagsbil? Kanske till och med byta färg på hela bilen? Helfoliering gör just detta. Här på Fordonsprofil är vi specialister inom bilfoliering med över 10 års erfarenhet inom helfoliering av bilar.

Varför lacka när du kan foliera?

Att helfoliera din företagsbil istället för att lacka har många fördelar. En foliering ger dig enkelt och snabbt en positiv förändring på din bil som håller bra och skyddar din originallackering. Det är inte en definitiv förändring så det går alltid att gå tillbaka till originalfärgen.

Helfoliering fordonsprofil


Att foliera hela bilen

Att helfoliera ett fordon innebär att vi klär om hela fordonet i en folie i önskad färg. Det är ett utmärkt tillfälle att hitta en färg som passar för ditt bolag. Att helfoliera en bil kallas även för car-wrapping. Oavsett namn så skapar folieringen eller wrappingen en ordentlig förändring och uppfräschning av bilen.         

 

En skyddande hinna

Att helfoliera en bil skyddar bilen mot de flesta stenskott och repor. Jämför man med att lacka om en bil så är helfoliering en mer kostnadseffektiv lösning då omlackering både är omständigare och en mer kostsam kostym.

 

Genom att foliera bilen skyddar man originallacken vilket gör andrahandsvärdet på bilen högre. Detta gör att originalfärgen enkelt kan återfås, exempelvis vid försäljning av fordonet.

 

Pris för helfoliering

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom 24 timmar med offert för din nästa bildekor. 

AAA logga fordonstrafik

Besök oss

Fordonsprofil ®

Fordonsprofil är en del av IVAB (Information Väst AB) som erbjuder monteringslösningar för utomhusreklam.

 

Copyright 2019 © All rights Reserved